Vloeronderhoud

Een commerciële vloer in een drukbezocht pand gaat 25 jaar mee. Mits het goed word onderhouden. Met goed onderhoud gaat de vloer dus langer mee en bespaart u geld. Naast de besparing is het plezierig om een schone en onderhouden vloer te hebben. Wij hebben jarenlange ervaring met vloeren en gebruiken de beste apparatuur.

Tapijt schoonmaken
Om tapijt mooi en schoon te houden is alleen stofzuigen niet voldoende. Met periodiek een specialistische reiniging van uw tapijt blijft het representatief en verlengt u de levensduur. Heet water injectie-extractie tapijt reiniging wordt door vrijwel alle tapijtfabrikanten aangeraden. Daarnaast is het niet schadelijk voor zowel milieu als tapijt. Met deze methode wordt de grootste hoeveelheid vuil en bacteriën verwijderd. RVS schoonmaakbedrijf hanteert deze methode inmiddels al jaren.

Linoleum en marmoleum vloeren schoonmaken
Marmoleum dient erg goed onderhouden te worden. Op het moment dat de toplaag van het marmoleum zichtbaar wordt dient u echt de vloer te laten strippen om vuil te verwijderen. Na het verwijderen van het vuil wordt er een nieuwe polymeer laag aangebracht en is de vloer weer beschermt. Indien u hier te lang mee wacht slijt de toplaag van de vloer waardoor er onherstelbare schade kan ontstaan. Bij twijfel kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Stenen en tegelvloeren schoonmaken
Voor het reinigen, impregneren, kristalliseren, slijpen en polijsten van stenen vloeren bent u bij ons aan het juiste adres. Voorkom slijtage op u stenen vloer door goede reiniging en professionele waxen aan te laten brengen. Ook bij stenen vloeren is er kans op slijtage van de toplaag indien de beschermlaag versleten is.

U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende vloeren:
Vloeren van leisteen
Vloeren van travertin
Vloeren van graniet
Vloeren van marmer
Vloeren van kalksteen
Vloeren van keramische tegels
Vloeren van terrazzo
Vloeren van hout
Vloeren van epoxy
Vloeren van vinyl

Schoonmaken vloer