Schoonmaak

Mensen voelen zich prettiger als hun omgeving schoon is. Het is wetenschappelijk bewezen dat de productiviteit van het personeel omhoog gaat wanneer deze werkt in een schone en nette omgeving. Dit is niet alleen belangrijk voor de werknemer, maar ook de werkgever. Deze kan zich concentreren op de core business van het bedrijf. RVS schoonmaakbedrijf is er voor u.

Ons schoonmaakbedrijf heeft ervaring met vele soorten panden. Dit is een greep uit onze expertise:

Schoonmaak van praktijken
Denk aan tandarts en huisartspraktijken, maar ook fysiotherapie, yogapraktijken e.d. Voor dit soort praktijken gebruiken we biologisch afbreekbare middelen zodat uw patiënten daar geen last van ondervinden

Schoonmaak van kantoren
We hebben meer dan 15 jaar ervaring met het schoonhouden van kantoren. Denk aan administratiekantoren e.d. Onze medewerkers zijn gescreend en kunnen goed ingezet worden op projecten waar privacy een rol speelt.

Winkel schoonmaak
Van de grote supermarkt tot aan de opticien. De eerste heeft behoefte aan iemand die buiten openingstijd de zaak grondig schoonmaakt en de laatste heeft behoefte aan een subtiele aanpak waarbij we op de details letten. Voor glasrijke winkels maken we gebruik van ervaren glazenwassers die uw etalage laten blinken.

Schoonmaak van scholen
Scholen zijn een bijzonder geval. Het zijn plekken waar je de juiste mensen op de juiste plek moet hebben. Onze medewerkers weten van aanpakken. Ze weten hoe je een school grondig moet aanpakken. Van sanitair tot aan schone tafels en het dagelijks dweilen van de kleuterklasvloeren zodat ze veilig op de grond kunnen spelen. Vanwege de kinderrijke omgeving gebruiken we hier alleen de veiligste middelen


Schoonmaak bij RVS schoonmaakbedrijf gebeurt grondig en professioneel