Dieptereiniging sanitair

Hygiënisch schoon en fris sanitair is een basisvereiste voor elke organisatie. U wilt voor uw gasten en medewerkers dat de toiletten en eventuele andere sanitaire voorzieningen goed bijgehouden zijn. Maar na verloop van tijd raken onbereikbare en minder zichtbare plekken toch (sterk) vervuild. Dieptereiniging sanitair van RVS schoonmaak is dan de oplossing.

Waarom is het belangrijk?
Regulier onderhoud is niet voldoende om de moeilijk bereikbare plaatsen onder randen en richels goed te behandelen. Vervuiling (fecale residuen, urine, vetten, corrosie en kalkaanslag) bouwt zich op die onzichtbare plekken op waardoor voedingsbodems voor bacteriën ontstaan. Stankoverlast en technische storingen kunnen hierdoor optreden. Dieptereiniging voorkomt dit.

Wij voeren zowel dieptereiniging als technisch onderhoud uit. Zo worden alle onderdelen van uw sanitaire voorzieningen zowel in- als uitwendig gereinigd, ontkalkt en gedesinfecteerd. Zowel op de moeilijk als makkelijk te bereiken plekken. Zaken die wij grondig reinigen zijn toiletten, wastafels en douche- en kleedruimten, inclusief de bijbehorende sifons, buizen, en de voor- en achterzijde van spiegels.

Voordelen dieptereiniging sanitair
– Gezondere werk- en leefklimaat
– Schonere sanitair
– Zichtbaar frisse sanitair
– Langere levensduur
– Minder storingen en verstoppingen