Kantoren

Hoe opgeruimder de werkomgeving, hoe opgeruimder het hoofd. De schoonmakers van RVS schoonmaakbedrijf doen waar ze goed in zijn en dragen bij aan een schone omgeving voor uw personeel. Zo kunt u zich concentreren op datgene waar u goed in bent. Namelijk uw werk. Met ons als partner heeft u geen last van stofwolken, vieze keukens of volle vuilnisbakken. Uw kantoor is weer helemaal schoon.

De vakkundige, gedreven en goed opgeleide medewerkers in combinatie met innovatieve werkmethodes zorgen ervoor dat uw kantoor een plek is waar u iedere dag kunt presteren. Wij zijn flexibel inzetbaar en deinzen er niet voor terug om een keer wat extra te doen.

Uiteraard nemen wij alle onderdelen mee in onze dagelijkse of periodieke schoonmaak. Denk hierbij aan het sanitair, keukens e.d. Naast de reguliere schoonmaak bieden wij ook periodieke extra’s aan zoals bijvoorbeeld tapijt of vloer reiniging.

Een aantal veelgevraagde diensten die wij uiteraard ook leveren is het bewateren van planten en het vullen van de koffieautomaten. Onze ervaren medewerkers staan graag tot uw dienst.