Bouwsupport

Bouwsupport omvat de extra handjes die u nodig heeft in de bouw. Wij hebben jarenlange ervaring met bouwopleveringen, maar kwamen er steeds vaker achter dat men behoefte heeft aan net dat iets meer dan de oplevering. Door bouwsupport te leveren is de klant blij, maar de integratie met de bouw zorgt ook voor een naadloze aansluiting van onze bouwoplevering. In praktijk betekent dit dat onze specialisten ver voor de oplevering de nodige diensten leveren en vaak zeer korte tijd, soms wel een uur na de laatste bouwvakker de deur uit is, de oplevering klaar hebben. Bouwsupport is een veelgevraagde dienst van RVS schoonmaakbedrijf.

Opruimen
Daar waar de bouwoplevering het pand in perfecte staat oplevert door middel van traditionele schoonmaak, is er ook behoefte aan wat grovere opruimwerkzaamheden. Denk hierbij aan grove afval of juist afval waarbij de schoonmaker goed met de bouwvakker moet afstemmen hoe het afgehandeld dient te worden. Ook specialistische schoonmaak hoort hier bij. Denk aan het verwijderen van kitresten of substanties die weggebrand moeten worden of complete vloeren die verwijderd moeten worden. Dikwijls hebben we voor het grovere werk ook containers nodig. Dit kunt u gerust aan ons overlaten.

Handyman
De handyman is onmisbaar in de bouw. Bij ons geen beunhazen die alles kunnen, maar goed opgeleide mensen die specialist zijn in hun vakgebieden. Samen met onze collega’s kunnen we allerhande klussen aanpakken. De handyman assisteert over het algemeen bij de bouwwerkzaamheden. We kunnen echter ook specialisten leveren die zelfstandig kunnen werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld timmermannen of loodgieters. De dienst handyman heeft twee bestaansredenen. Allereerst heeft de klant hier behoefte aan. Ten tweede hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van specialisten die graag met ons samenwerken.

Leveren van materiaal
Als schoonmaakbedrijf kopen wij veel in. Wij hebben goede ervaringen met onze leveranciers en het genoegen is wederzijds. Vanwege onze lange inkoopgeschiedenis en de omvang van onze inkoop, kunnen we zeer voordelig inkopen en dit voordeel teruggeven aan onze klanten. In de afgelopen jaren hebben we steeds vaker gebruik gemaakt van dit voordeel om producten en materiaal te leveren aan onze klanten en partners. Ook u kunt profiteren van onze scherpe inkoop. Vanwege onze ervaring in de bouw weten we precies wat u nodig heeft. U heeft geen omkijken meer naar de inkoop.